4 Camere duble cu balcon

La Vila Norbe găsești camere cochete de 20mp, în nuanțe calde, echipate cu tot ceea ce ai nevoie într-o vacanță.

Ai la dispoziție un pat dublu extra-large, un dulap încăpător, un frigider și o baie privată. De asemenea, te poți bucura oricând de balconul-terasă, de unde-ți poți începe diminețile, admirând pădurea, munții și grădina din jur. Totul alături de o cană de ceai sau cafea, pe care le ai la îndemână în cameră.

Seara te poți relaxa în fața televizorului, vizionând filmele preferate, fie cele transmise prin cablu, fie selectate din colecția de DVD-uri la care ai acces. În mini-biblioteca Norbe mai găsești cărți, board games și muzică pe gustul întregii familii.

Produsele de igienă, uscătorul de păr, prosoapele, papucii de cameră, terenul de joacă pentru copii, grădina cu foișor, liniștea și wi-fi-ul sunt din partea casei! Tu vii doar cu planurile de vacanță. Iar noi avem grijă ca ele să se desfășoare în cea mai confortabilă ambianță. Te așteptăm!

 2 Apartamente

Cauți un loc deosebit pentru vacanța la munte? Un apartament din vila Norbe este alegerea perfectă. Spațios (58 mp), cu geamuri largi, care se deschid spre un peisaj spectaculos, apartamentele sunt mobilate și utilate astfel încât să te simți ca acasă.

Poți să-ți faci un ceai/cafea și s-o savurezi pe fotoliile din balconul-terasă, admirând răsăritul sau ninsoarea care se așterne deasupra piscurilor și a grădinii din jur. Iar după o zi întreagă de schi, te poți relaxa în fața șemineului. Ai la dispoziție o colecție de muzică, board games, cărți și DVD-uri care să-ți facă șederea și mai plăcută. Sau poți oricând să urmărești programele TV, lenevind sub plapumă, în patul dublu sau  de pe canapeaua din zona de zi a apartamentului.

Produsele de igienă, uscătorul de păr, prosoapele, papucii de cameră, liniștea, o grădină cu foișor și wi-fi-ul sunt din partea casei! Tu vii doar cu planurile de vacanță. Iar noi avem grijă ca ele să se desfășoare în cea mai confortabilă ambianță. Te așteptăm!

 1 Apartament la mansardă

În apartmentul de la mansardă îți aducem luna și stelele mai aproape. Bucură-te de imaginea unui cer înstelat înainte de somn și savurează-ți ceaiul sau cafeaua, admirând de pe terasa-balcon întâlnirea dintre munți și nori. Spațioasă și luminoasă, mansarda e perfectă pentru cei care vor să se relaxeze într-o atmosferă intimă sau, dimpotrivă, sunt în căutare de inspirație. De la Emily Dickenson până la Louisa M. Alcott, Arthur Conan Doyle sau Mircea Eliade, cu toții au găsit în mansardă un mediu propice de creație pentru ei sau personajele lor.

Ai la dispoziție o chicinetă mobilată și utilată pentru a-ți prepara diverse gustări și un șifonier încăpător pentru toate outfiturile preferate.

Produsele de igienă, uscătorul de păr, prosoapele, papucii de cameră, liniștea, o grădină cu foișor și wi-fi-ul sunt din partea casei! Vino cu planurile de vacanță! Noi avem grijă ca ele să se desfășoare în cea mai confortabilă ambianță. Te așteptăm!

 

 

 

Facilități camere

 

 • mobilier deosebit;
 • minibar;
 • televizor color HD;
 • televiziune prin satelit;
 • Wi-Fi Gratuit;
 • cabine de duș;
 • cască de duș;
 • uscător de păr;
 • halat de baie;
 • șlapi (papuci de baie);
 • pastă de dinți
 • periuță de dinți
 • pachet igiena