Dino Parc Râșnov

Gheară-Teribilă, Crocodilul-Pasăre, Șopârla-cu-Spini, Aripa-fără-Dinți… Nu sunt niște creaturi imaginare ci animale reale, care au existat acum 150 de milioane de ani. Partea bună e că poți face cunoștință cu ele!

Dacă ajungi în apropierea Cetății Râșnov, e păcat să nu vizitezi cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei. Un traseu impresionant cu zeci de dinozauri în mărime naturală, inclusiv cel mai mare animal zburător din lume, Hatzegopteryx Thambema și cel mai mare dinozaur descoperit vreodată, Seismosaurus, gigantul de 45 de metri lungime, îi așteaptă pe aventurierii mici sau mari. Parcul dispune de asemenea de un spațiu de joacă generos, cu numeroase tobogane, leagăne și balansoare, dar și de trasee de aventură sau tiroliană, un labirint laser, expoziții cu roci, fosile, meteoriți, sau ouă de dinozauri autentice și ateliere de pictură în căsuțe din copaci, ba chiar și două cinematografe, unul 360°, celălalt – 9D, printre efectele căruia se regăsesc apa, focul, ceața, vântul și zăpada.

Dino Parc Râșnov este o variantă transilvăneană a celebrului Disneyland, în care zonele interactive se îmbină excelent cu partea educativă și creativă. Deloc întâmplător, peste 700.000 de vizitatori i-au trecut deja pragul, propulsându-l în top 3 cele mai vizitate atracții turistice din Brașov.

Biletele pot fi cumpărate inclusiv online, prețul fiind de 28 RON pentru adulți și 22 RON pentru copiii mai mari de 3 ani.